Så roligt man kan ha...

...om man heter Ylva och Frida och betsämmer sig för att ta en kvällspromenad runt Sidsjön.

   

  

 

  

 

 

Idag har jag jobbat, 10.30-19.15 och samma tid imorgon igen :( Det är inge roligt när man har ont! Men det var skönt att få komma ut och gå lite! Behövde prata ur mig en massa! Tack Frida för att du orkade lyssna!
På onsdag är jag äntligen ledig och då ska jag få träffa Hersir igen :) Ska även ha en liten lektion då. Det är alltid roligt att höra att man är bra/duktig. Jag delar mer än gärna av mig av det jag kan. Och så är det ju så himla mysigt att få träffa min lilla bebis (han kommer alltid att vara min bebis även fast han är såld, så det så) och nya ägarn tycker jag jätte bra om, hjälper som sagt gärna till med det jag kan! Är ju så roligt att jag fortfarande får vara delaktig även fast det var 2 år sen jag sålde han! Hur ofta är det så?

 


en helt vanlig dag...

...eller så inte?!
Har jobbat idag, fy fan vad FOLK!!! Varför kan det inte bara vara trevligt folk som kommer för? Varför råkar man bara ut för de griniga jävlarna för?
Aja nu ska jag inte tänka på det!
Kan ju ist tänka på hur roligt det är att köra min nya bil :D

Idag när jag kom hem passade jag på att göra i ordning mammas morsdagspresent.


Och när jag väl hade farten uppe fortsatte jag och det resulterade i dessa:




Nu har jag tagit mig ett glas vin och ska snart börja med Carolinas examenspresent. Blir du nyfiken nu?

 


R.I.P

Igår gick min älskade Atos sönder :( Växelspaken lossnade, plus nåt mer (nån hållningsgrej till växelspaken)
Eftersom att det är en gammal bil och jag köpte den billigt så betsämde vi ganska så snabbt att det inte var värt att lägga ner pengar på att laga den (kanske sen om vi betsämmer oss för att sälja) hade ju ändå tänkt att jag skulle köpa en ny bil snart. Men eftersom att den gick igenom besiktingen så var planen att jag skulle ha kvar den i ett år och sälja den nästa sommar ist.
Men så vart det inte nu..

Imorse var jag in på banken för ett lån till en ny bil.
Och nu har jag en ny..
Snabba puckar där, men det vart ju lite stressigt att hitta en bil.
Nu äger jag en grön carisma ist. Väldigt nöjd än så länge och jag hoppas att den ger mig några år utan problem.

Ne nu måste jag börja bege mig till jobbet (märks att jag jobbar heltid va?)
Hatar dessa eftermiddagspass. Hela förmidddagen går och man bara väntar på att man ska börja jobba utan att man riktigt kan göra nåt.

Hersir

Idag klev jag upp tidigt för att fixa med tvätten för att sedan ta bilen ner till Huddik för en fika med Jamila! Tusan vad roligt det var att träffa dig!
Gjorde en blomdekoration till henne som en försenad födelsedags/inflyttningspresent.


Sen efter vårat fika åkte jag vidare för att träffa hersan. Kom dit vid 13 och var åter hemma ca 20.00
Mysigt med en hel dag!
Fick vara med när han vart tumkörd och tränade lite med pinnar på han. Sen hade jag en liten lektion med nya ägaren och hennes kompis. De tyckte tydligen att jag var bra för vi bestämde att jag ska komma ner till veckan igen. Så nästa onsdag för jag träffa hersan igen och får även se han ridas då :) :)





Lördagskvällen i bilder













Jätte trevlig kväll igår. Hade riktigt roligt. Tack alla inblandade. Mår alldeles för dåligt för att orka skriva nåt mer just nu..


Grillning och båtåkning

Igår så jobbade jag för första gången på ca 1 vecka! Jäklar vad jobbigt det va att ta sig upp 05.00 när man är vant sig vid att sova till 10-11 tiden. Man vänjer sig snabbt att sova liite längre :P Men det är alltid lika svårt att ställa om åt motsatta hållet. spelar ingen roll hur många dagar på rad som jag måste upp tidigt, jag är lika trött varje gång!
Men men upp tog jag mig iaf och överlevde dagen på jobbet. Var så trött när jag körde hem att jag nästan trodde att jag skulle somna vid ratten.
Ingen rast ingen ro, när jag kom hem var det bara att svida om och bege sig ner till stan. Clips skulle inhandlas och så klart dricka till helgen. Sedan bestämde vi oss för att vi skulle åka och grilla. Så vi tog bilen upp till Jimmys föräldrar, Micke gjorde oss sällskap. Grillat är bland det godaste som finns! Speciellt med en kall öl till! :)
Efter maten bestämde vi möte med en annan Micke och åkte båt ut till hans stuga. Den låg hur fiiiint som helst! Ute på en liten Ö. Satt där och drack nån öl och kollade på solnedgången innan vi åkte hem igen.
Kan man spendera en fredag på ett bättre sätt?!

Ikväll funderar jag på om jag ska åka till Frida och grilla. Får se..Vädret är ju inte speciellt roligt, och jag är lite trött. Fick inte sova ut imorse eftersom att Anna ringde och väckte mig och ville att jag skulle komma in och jobba extra idag. Såklart ställde jag upp, har ju som sagt vart hemma en hel vecka (tar på lönen det.) Så extra pengar är alltid välkommnat.

Drack en ganska så god öl till maten (burken var cool därför jag köpte den :P)








 


Norra berget

Igår var jag och Frida upp på Norra berget och fikade och strosade runt och kollade på det som fanns att kolla på där. Jag har beställt en grej nu! Jag hoppas att det kommer denna vecka. Frida fick hjälpa mig igår så att det blev rätt. Efter att vi vart uppe på Norra så åkte vi hem till Frida igen och satte oss på taket och filosoferade lite. Vi ringde och sjöng för Tessan också. Hon fyllde år igår. Grattis i efterskott.

De hade STORA bänkar där:

Jag fick en pytte liten bulle (enda laktosfria fikabrödet) och Frida fick en jätte god (såg den ut att vara iaf) macka.

Jag fick testa Fridas löshår :D






Sen på kvällen for jag och Jimmy och hans farmor till stugan för att fika lite mera. Kipper och Tusse fick också följa med.

Vi såg en frän rot:

och en fladdermus:




Just nu sitter jag ute på balkongen och funderar på vad jag ska hitta på idag och njuter av solens strålar.
Imorgon blir det jobb igen eftersom att axeln känns ganska så okej nu. Kan röra den ganska så mycket.

See ya


En dag med Frida

Idag när jag vaknade satte jag mig ute på balkongen vid nio och åt frukost! Solen värmde verkligen.
Läste lite i boken Flickan som lekte med elden. Jag gillar milleniumtriliogin, just nu är jag på andra boken. Vid tolv bestämde jag och Frida att vi skulle ta en promenad. Så vi tog en tur på ca en och en halv timme.
Hem och duscha lite snabbt för att sedan åka och köpa lite ingredienser till våran bakdag.
Det vart chokladkaka och chokladmuffins. Laktosfria såklart :)
Haha hörde en klockren kommentar från Frida idag när vi satt och fikade.
Tommy: Varför dricker inte du kaffe för Ylva?
Frida: Men det är ju för att hon är allergisk mot laktos.
Hahaha sötproppen.. Kanske ska börja skylla på det ist för att jag bara tycker att det är väldigt äckligt! Annars brukar jag köra med att jag inte är tillräckligt lång för att dricka kaffe, funkar alltid :P


VÅR!

 

 

 



Trötter

Åhh jag är sååå trött nu! Har hållt igång hela dagen!!!

Igår åkte vi och hämtade Kipper hos mor och far och for ut till stugan för att ta en kvällspromenad.
Även att Atos gick igenom besiktingen!!!!! YES!!! Det trodde jag faktiskt inte att den skulle göra! Det ända de anmärkte på var skyltbelysningen (det visste vi om men skruvana var så rostiga så vi kunde inte byra innan) och framljusen måste få nya lampor!










Balkongen

 

I helgen har vi fixat i ordning våran balkong och gjort den lite mysigare. Ovan har ni resultatet. Tyvärr så glömde jag som vanligt att ta före bilder. Men det var betonggolv och tråkigt bara. Nu har vi lagt trall, köpt en bänk, lite blommor och ställt ut lite ljus. Fick beröm av grannen :) Hon tyckte att den var jättefin.

Skönt med en lugn helg också. Man mådde super bra i söndags när man vakande och man kunde ta bilen på en gång ist för att hålla på att vänta på att bli nykter. Jag börjar bli gammal....

 

Idag tog jag och Frida ett varv runt Sidsjön, blir nog en tur imorgon igen. Vi har bestämt att vi ska gå tisdag,torsdag och söndag varje vecka.

 

Ne nu måste jag börja göra mig i ordning för jobb. Är tydligen mycket folk där idag. J ringde för en timme sen och sa att jag skulle börja förbereda mig för kaos! Haha känns ju bra att veta.


8 Maj

Idag har vart en riktig ute dag!
Först klev jag upp vid nio och satte mig ute på balkongen efter att jag ätit frukost, sedan vid tolv åkte jag och hämtade upp Frida. Vi begav oss till Södra Berget för en promis i det fina vädret. Var där tills ca 14.
Sen hamnade vi på Fridas tak, beställde pizza och kebabrulle och satt där i solen och njöt. Alexandra och Jeanette kom och gjorde oss sällskap. Vid fyra åkte jag hem och jag och Jimmy åkte till jobbet för att köpa trall. Vi ska göra om våran balkong så den blir lite mysigare. Så just nu håller Jimmy på att skruva trall och jag sitter här.
Imorgon där det av till stugan, vi tänkte ta med oss Kipper och Tusse. Så det blir en heldag där :)


 



 

 


Hahahhahaha den bjuder jag på :P

Frida sa: Ta ett kort när jag säger till, jag ska skrämma han så att han flyger.


Sagt och gjort, ett kort där han är på väg att flyga


6 maj

Idag efter jobbet följde jag med Carolina till hennes havremoppe, hon skulle hoppeträna och jag tog lite bilder :)
Just nu ligger jag i sängen och håller på att redigera dem lite.
Imorgon blir det jobb igen 06.30-16, sen LEDIG HELG :)
Då ska vi åka till stugan och grilla!!!







 


Carros häst kan buga, det är coolt :)


Grillade korv igår :)

Igår åkte jag Jimmy och Micke ut till stugan efter jobbet för att grilla korv :)
Det var mysigt ända tills solen gick i moln, då blev det kallt och vi åkte hem.

 

 

 



 

Idag efter jobbet tog jag och Kristina en tur ut till Skottsund för att vi var tvungen att hämta en sak hos en kund, eller ja Kristina var tvungen, jag följde bara med i brist på annat och för att vara kartläsare :P

Sen vart det bara hem och byta om och så fick jag följa med Jessika till hennes stall och ta in hästarna. Jätte mysigt stall var det.

Och nu sitter jag här och funderar på vad man ska göra resten av kvällen...

 


Disa och Foxy








RSS 2.0