15/2

Igår så var det alla hjärtans...

Jag och bejb tog en liten snabbtur på Birsta på morgonen. Jag fick ett par mjukisbyxor i present :) Vi har ju vart förlovad i ett helt år nu!

Sen så bestämde jag mig för att åka och hälsa på Hersir. Min älskade bebis.
Han har det jätte bra där han står nu, det syndes verkligen på han. Och "nya" ägaren är så gullig med han och han är gullig tillbaka mot henne. Men gud vad han har blivit vit i ansiktet!!!
Det var iaf jätte kul att se han! Jag grina, hon grina mamma grina. Vi stod där alla tre i hagen och grinade. Jag hoppas verkligen att han blir bra nu snart så att han får leva i många år till. Jag var lite orolig att han skulle vara sur eller inte känna igen mig, men efter ett litet tag när det sura hade gått över så gav han mig en ordentlig puss.
Vi stod och gosade på i hagen i ett par timmar och jag fick även se hur han jobbade i tummkörningen ( jätte roligt att se hur han rör sig nu) Sen efter ungefär 4 timmar var jag hemma igen och laddade in alla bilder på datorn ( hade tagir närmare 300 hundra bilder!) mejlade över de finaste till ägarn.

Sen så var det dax att börja göra sig ordning inför kvällen.
Jag och bejb åt på Viktorias och sen vart det bio. Vi såg Snabba casch. Gud vad besviken jag blev på den filmen. Inte alls som boken, jag tyckte att de missade en del viktiga saker och sen så hade de ju ändrat en hel del också. ne den får inga höga betyg av mig.
Sen åkte vi hem och sov!

Första bilden är från sommaren 2007 och andra bilden från igår.
Han är mycket vitare i ansiktet nu än då!





Avslutar med en liten rolig bild där tungan tittar ut :P


8 feb




Mår lite bättre nu men känner mig inte riktigt helt pigg än.
Idag har jag haft finbesök! Kipper fick komma och vara med mig idag
medans mamma jobbade, så han slapp vara själv och jag fick lite sällskap :)
Och imorgon kommer Ester på besök :)

   


Lite bilder








söndag

God dagens alla!
Så himla typiskt att man ska vara snorig och hostig när det för en gångs skull är fint väder ute, hade varit perfekt att ta en tur i skogen med Sokki idag, men inte då! Ligger i soffan med en super snorig näsa och ingen ork!
J tyckte att jag skulle försöka få mig lite frisk luft iaf, så nu har jag klätt på mig mycke kläder och öppnat balkongdörren :P

Skönt att vara ledig idag, men denna vecka kommer att bli lika knasig som den förra då jag bytte med Anna och jobbade hennes pass förra söndagen (hon jobbar för mig idag, därför jag är ledig) hade inte många dagar rätt då :P När det var tisdag hade jag söndag och när det var torsdag hade jag både onsdag och fredag :P haha lite snurrig bara!

Ikväll får jag förhoppningsvis hämta hem våran soffa som min snälla svärmor hjälpt till och klätt om :)

Varför är det bara skit på tv på söndagar????

RSS 2.0