090330

Idag så kokade jag potatis för första gången, fick ringa mamma och fråga henne säkert en fem sex ggr om hur det  var man gjorde, lyckades även att bränna fast potatisen i kastrullen :p enligt J så är det omöjligt, men jag lyckades! 10 poäng till mig!

Sen har jag inte gjort så mer än att jobba..En helt vanlig dag..
Har även en hemsk träningsverk i låren efter lördagens laserspel.
Men det är det lätt värt då jag spöade J!! :)

En till bild på lillsötisen :)

Iris

Den här lillskiten kommer eventuellt bli min om ett par veckor.
Iris ska hon hette.
Tänkte att Foxy och Disa kanske ville ha ett småsyskon
Och hon är ju bara såååå söt!



Mumma:)

Jobbat idag.
Skulle ha blivit träning, men det hanns ej med, tyvärr
Birsta med mammsen och pappsen
Storhandling av mat
Planera inför helgen
Löka i soffan
Sova....
Natti



Popcorn..Mmm Mumma :)







Woohooo!!

Yes nu har jag äntligen införskaffat mig en ny kamera!
Blev en Nikon S220
Limegrön.

Lika bra kändes det som, efter att jag vänt ut och in på hela lägenhet på jakt efter ena laddningsdelen till min förra.
Men den finns helt enkelt inte längre. totalt borta! poff!
Så då kände jag att det var lika bra att köpa en ny, då jag ändå inte var nöjd med bildkvalitén på den förra.
Skulle ha kostat runt en 5-6 hundra att köpa en ny laddare ändå satt, lika bra att köpa en helt ny kamera tyckte jag.
Sagt och gjort så skramlade jag ihop de sista pengarna och tvingade med J ut till Birsta för att inhandla kameran.
Fick även med ett minneskort och en väska. Väldigt bra deal!

Nu ska jag bara vänta tills batteriet har laddat färdigt nån gång så att jag får börja använda den!



....


saknad..

Idag så väcktes jag av att Madde ringde imorse vid åtta halv nio nån gång och ville komma förbi och kolla in nya lägenheten innan hon skulle bege sig vidare hemåt..Varför kan du inte flytta hem igen för?  Är ju så långt borta nu, fast ändå inte! Hur som haver var hon iaf här vid nio, även första gången hon träffade älsklingen..haha morgonsur, vilket bra första intryck ;P Men tror han lyckades ganska bra ändå?
Innan hemfärden fick hon även med sig en bokhylla som jag haft ett tag och ledsnat på och som hon dregalt över ett tag, så den donerade jag till henne.
Sedan nån timme senare vid elva kom Malin förbi och vi gick en liten promenad för att sedan käka lunch och avsluta våran träff i solskenet på min balkong. Mysigt. Synd bara att hon vart tvungen att gå och jobba, hade lät kunnat sitta där ute och snackat hela dagen.

Nu sitter jag och väntar på att Jamila ska kika förbi och godkänna alla färgval och tapeter, hon ska även få sina presenter då jag inte hade möjlighet att åka ner och fira henne i fredags eller i söndags. Så då slår hon två flugor i en smäll och passar på att kika förbi när hon ändå har andra ärenden här uppe. Alltid lika roligt att få träffa dig gumman. Skynda kom!

Det är även såna här underbara dagar som jag saknar min lilla bebis Hersir. Ångrar verkligen att jag sålde han just idag. Tänk vad härligt att få pulsa fram i snön i skogen i full kareta! Underbart!  Solen som skiner en i ansiktet och värmer upp kroppen.
Får trösta mig med att det finns nog inte nån bättre som kunde ha köpt han än underbara L. Du tar verkligen bra hand om han.



rosa!

vilken mardröm, köket är rosa!!!!!!
inte alls den färgen jag kollade på och valde ut..den var mer creamfärgade med lite gult i..absolut inte ROSA!!!
vart har det gått fel någonstanns? jag kan inte leva med ett rosa kök! och inte vilken rosa som helst..utan det ser ut som en gamal möglig färg som någon har spytt gamal lax i!!! detta måste jag göra något åt snarast!!

men allt som allt så är jag i övrigt väldigt nöjd med nya lägenheten och även fast jag (som den tidsoptimist jag är) hade räknat med att allt skulle vara klart första kvällen, för jag tänkte ju inte på att väven skulle torka i ett dygn innan man kunde måla på den..så har det mesta rullat på bra, förutom det rosa köket då...

och sen så har ju min feber tagit om så lite då och då går jag in ocg vilar med katterna..så att dom får lite sällskap och kan lugna ner sig och känna sig som hemma, ända stället de har fått vart på i nya lägenheten är i sovrummet så  att vi kan ha dem instängda medans vi målar och bär grejer..men nu har de börjat lugna ner sig och ligger och sover mest hela tiden, förutom när man kommer in då har man två katter som klättar på en för de är så himla gosjuka!

ne nu är vilan över
dax att fortsätta måla

RSS 2.0